Velká cena Trutnova


Trutnovský domácí klub bojových umění pořádal letošní ročník Velké ceny města Trutnova v karate s velkou účastí 350 karatistů z 42 oddílů včetně čtyř zahraničních klubů z Polska a Slovenska. No a naši zástupci se rozhodli, že se této již tradiční akci zúčastní a bylo na co koukat.

Nejdříve proběhla soutěž kata, na kterou jsme se jen dívali, protože jsme si jen přijeli zabojovat pod jinými pravidly a nabrat zkušenosti. Po skončení soutěží kata se postupně rozjela část kumite (boje), na kterou jsme již nedočkavě čekali. Většina členů z naší výpravy na podobných akcích teprve začíná sbírat zkušenosti a za velké morální podpory našeho kouče, mistra Radovana Andrle, se stupňující se napětí udrželo v patřičných mezích a celý tým dosáhl pěkného výsledku.

Výsledky našich členů:

Adam Knajbl Kumite muži +84kg 1. místo
Andrea Drsková Kumite ženy +68kg 2. místo
Adam Knajbl Kumite muži  BRH (bez rozdílu vah) 3. místo
Jiří Ruibar Kumite muži  BRH (bez rozdílu vah) 3. místo
Dalibor Mrňávek Kumite muži -84kg 3. místo
Martin Goláň Kumite muži +84kg 3. místo

Celému týmu MSKA-CZ patří velký dík za snahu a ochotu na tomto turnaji. Samozřejmě také našemu kouči Ráďovi, který nás na této akci velice intenzivně podporoval. „Myslím, že závody se hodně podařily, a to i organizačně, a za pozvání Trutnovskému klubu moc děkujeme.“
Adam Knajbl.