Mistrovství republiky MSKA-CZ 2014


Mistrovství MSKA-CZ se popáté v řadě konalo v Praze a proběhlo ve dnech 29. až 30. listopadu 2014 v prostorách  TJ. Sokola I. Smíchov.
Partnery republikového mistrovství moderního sportovního karate byla  Česká obec sokolská, TJ Sokol I. Smíchov a Nadace sportující mládeže. Celý turnaj měl organizačně na starosti mistr Miloslav Motl, III. Dan. Pomáhali mu samozřejmě naši ostatní mistři, mistryně a mistrovští kandidáti.

Soutěže se účastnili závodníci ze všech českých oddílů a přijeli také hosté ze Slovinska.
Motivací pro vítězství v každé kategorii byly medaile a poháry. Soutěžilo se jak ve formách, tak i v pravidly kontrolovaném boji – sparingu a volnějším sportovním boji.

Phuong Uyen Pham, 6. kyu v soutěži forem.

Phuong Uyen Pham, 6. kyu v soutěži forem.

Veřejná část turnaje určená pro čestné hosty, partnery a ostatní příznivce moderního sportovního karate proběhla v sobotu od 14:00 hodin.

Součástí této poslední akce v roce bylo předání licencí trenérům MSKA-CZ. Dále  vyhlášení vítěze  soutěže o nejaktivnějšího účastníka, kterým se stal Ondřej Vachek z oddíl u MSK TJ Sokol Pardubice. Pro rok 2015 má tedy všechny semináře MSKA-CZ zdarma.   

Na závěr akce ti  nejúspěšnější získali diplomy, poháry a medaile. Ti méně úspěšní hromadu cenných zkušeností a skvělé zážitky z akce.

Výsledný report můžete vidět nebo si stáhnout zde.
Více fotek si můžete prohlédnout zde.