Aktuálně v listopadu 2020


Ahoj eMeSKáči,
protože nevíme, jak budou v následujících dnech pokračovat protikoronová opatření, tak tady přinášíme aktuality k naši nynější situaci.

Vzhledem k nařízením vlády jsme museli zrušit Podzimní a Úvodní soustředění. Je otázkou, jak to bude po 20. listopadu, kdy končí vyhlášení nouzového stavu, ale podle zpráv v médiích to moc nadějně nevypadá… Proto letos rušíme i Mistrovství republiky EMESKAI a tudíž nebudeme ani vyhodnocovat Ligu EMESKAI.

Na Facebooku ve skupině MSKA-CZ online jsou stále k dispozici videa pro tréninky s mistrem Adamem. Takže stále je můžete využívat ke svým tréninkům, ať již jednotlivě či ve skupinách.

Co bychom ale měli letos dotáhnout a je už nejvyšší čas jsou licence B. Účastnící školení licence B mají co nejdříve dodělat projekty a další podmínky, bližší informace mají vedoucí oddílu.

Také jsme chtěl letos dotáhnout licence C, alespoň těch, kteří vstoupili do školení v roce 2018 a dělali jsme si tak trochu naděje i na ty, kteří jsou v kurzu 2019-06LC02. Bohužel většině chybí dotáhnout projekty a další náležitosti… takže to letos nedáme ☹. Ale z kraje roku 2021 jakmile to situace umožní, bychom to rádi dotáhli. Více info opět v e-mailu u vašich vedoucích.

Na jaro 2021 chystáme speciální akci právě pro ty, kteří budou mít licenci C a vyšší. Bude to teorie navazující na nastudované informace (vyšší úroveň) s praktickými cviky. Budeme trénovat jednotlivé faktory sportovního výkonu přímo na místě a propojíme ji s konkrétní teorií pro efektivní trénink. Získáte tak konkrétní cviky pro sebe i do oddílu, bude vysvětleno zakomponování do stávajících oddílových/ osobních tréninků, souvislosti a vazby na učební programy EMESKAI atd. Bude to zkrátka vyšší úroveň trénování a k tomu je potřeba, aby jste už o tom něco věděli. Proto od licence C… Více info opět u vedoucích.

Předpokládáme, že jaro bude možná také v podobném režimu vládních omezení jako nyní. Proto předpokládáme realizaci ZS21, popř. JS21 lokálně jako jsme plánovali PS20. Pokud by to bylo možné určitě preferujeme celorepublikovou akci.

V létě by měly být restrikce nejmenší takže předpokládáme Letní soustředění podobně jako letos. Je pouze otázka kde bude. Vyžádejte si od vedoucích odkaz na anketu, která není pouze o Letním soustředění 2021.

Máte-li nějaké další otázky či nejasnosti, ptejte se… Stejně tak, pokud vás napadá nějaký tip, řešení… vše je vítáno 🙂 Víc hlav, více nápadů… Rozhodně něco vymyslíme 😊.

Mějte se prima, trénujte co zvládnete a věříme, že se co nejdříve uvidíme na živo 😊.
MZe