Zábavné sportovní odpoledne.

Zábavné sportovní odpoledne


Zábavné sportovní odpoledne.

U příležitosti výročí 25 let od založení oddílu karate v Krmelíně jsme uspořádali úplně pro VŠECHNY od 7 do 100 let ZÁBAVNÉ SPORTOVNÍ ODPOLEDNE.
Akce proběhla v krmelínské sportovní hale. Program byl obsáhlý a každý si přišel na své. Zapojili se i někteří dospělí, což bylo super.

Nikoho jsme nenutili do žádných disciplín, a tak si každý vyzkoušel co chtěl. Od základního rozcvičení, přes gymnastiku (kotouly, hvězdy, rondaty…) až po zdolávání překážek. U jednotlivých cviků si vždy každý mohl zvolit výšku překážky, na kterou si zrovna troufl. Oprášili jsme školní cviky jako skrčky, roznožky či odbočky… Zařadili jsme také dnes tolik oblíbené parkourové přeskoky (dash vault, quick step, kong speed/jump atd.). Prověřili jsme zrcadlovým cvičení pohybovou koordinaci, zahráli různé varianty „na honěnou“. Také jsme využili různých rekvizit pro soutěže a hry (tyče, úderové lapy a terčovnice…).

Mistr Tomáš Braun zacvičil formy – soutěžní sestavy. No a na závěr všichni účastníci mohli prověřit naše břišní svaly – každý si mohl do nás zabouchat. A protože toho bylo málo, tak jsme přidali ještě „živý koberec“ – lehli jme si na zem těsně jeden vedle druhého a účastníci nám mohli přecházet po břiše, skákat atd. Konec konců video bude názornější… tak hezkou podívanou 😊.

 

Zábavné sportovní odpoledne.

Zábavné sportovní odpoledne.

Fotka z akce jsou zde.